2015-04-08 08:48:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szeretne kiutazni a világból

Napi horoszkóp április 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap együtt áll az Uránusszal: most túlnőhet önmagán és hatalmas teljesítményt vihet véghez – kivéve, ha a Plútó keresztülhúzza a számításait. Ha egy fontos találkozó előtt rossz előérzete támad, mondja le a megbeszélést.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A csillagok próbák elé állítják: nem tud „szundikálni”, teljesen ébernek kell maradna. A Vénusz védi, a Neptunusz lelassítja a mai napon. Fontos, hogy mindenre fokozottan figyeljen oda.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma minden azon fog múlni, hogy kikkel kerül kapcsolatba. Térjen ki a rossz hangulatú emberek útjából, és lehetőleg kerülje azokat is, akik gondokkal küzdenek, keresse inkább a vidám emberek társaságát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma a Nyilas jegyében áll, és „provokálja” önt. Képtelen lesz otthon maradni, szeretne kiutazni a világból, hiszen a Nap a Kos jegyében együtt áll az Uránusszal. A Neptunusz, a ködösítések bolygója, este keresztülhúzhatja a számításait, akár még szomorúságot is okozhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében együtt áll a Szaturnusszal: semmi sem megy igazán jól. Mintha megbabonázták volna. Ha fontos elintéznivalója van, halassza el minél későbbre, amikor a kozmosz ismét ön mellé tud állni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a legjobb fényszöget veti a Szűz jegyére, ma mindenkivel sikerül jól kijönnie. A Vénusz „felépíti”, a Mars pedig energiát ad önnek: délután erősnek, elevennek és vállalkozókedvűnek érezheti magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nap első fele zavartalanul telik. Ebéd után a Merkúr már kritikus kapcsolatokba kerül, így nehézkessé teszi akár a hivatásbeli, akár az otthoni életét. Ebben a fázisban feszültté, mogorvává és udvariatlanná válhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold már a Nyilas jegyében áll, és érzékennyé teszi önt. Előfordulhat, hogy bosszantja a rutin, amit nap mint nap gépiesen el kell végeznie, de sajnos nem tolhat félre mindent. Este a Plútó örömteli várakozással tölti el.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma minden pontatlanság megbosszulhatja magát. Ez már azzal elkezdődhet, hogy öt perc túlparkolásért is megkaphatja a büntetőcédulát, és azzal végződhet, hogy a felettese is leszidja, ha figyelmen kívül hagy egy apróságot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Ez gyengíti önt, több kávéra vagy teára lehet szüksége, és sokkal több energiában gazdag táplálékot kéne fogyasztania. A nyugtalanságán úgy lehet úrrá, ha tesz egy sétát a friss levegőn.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma úgy kellene végeznie a munkáját, hogy ne vesszen össze másokkal. Használja ki a diplomáciai érzékét, és jusson eszébe: egy mosollyal többet érhet el, mint hinné. Az estét töltse a barátaival!

Halak: II. 19. - III. 20.
Szociális érzékenysége erős, és ha arról van szó, hogy meg kell védenie valakit, vagy segítenie kell valakinek, akkor a legjobb formáját tudja hozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: